Badoo slappte harforleden sin nya rol som heter ‘Badoo Live’

Detta astadkomme det mojligt for medlemmar att finnas vardar forut direkt stremaing norma Badoo medlemmar kan iaktta och delta i. Tittarna har mojligheten att overlata presenter mot do sasom haller ino sandingen saso dessa individer kan inom sin flyt hantera darfor at forstora deras popularitet. Do som befinner sig vardar pro sjalva live sandingen a andra sidan uppmuntras att aga en “mal” sasom dom kommer att genomfora nar do nar en speciell total bruten krediter saso just uppnatts vi streaming sessionen. Dessa destinationsort kan vara nagot basalt sasom attatt dinera tillsamman fotterna, sjunga ett visa, eller nagot ovrig forutom det vanliga.

Sammantaget bedomer vi att Badoos framtoning kvalitet ligger gallande laga 2 itu mojliga 5

  • Badoo age en omfattande fotoforsakringsprocess for att befasta att nagon anvandares profilbild befinner si en faktisk illustration itu do sjalva.
  • Profilverifieringsprocessen kraver att anvandarna kopplar sitt konto at en valfri umgangesbenagen media konto eller telefon.
  • Brukare kan rapportera misstanksamma konton sam forsavit det bevisas att de ick ar riktiga odl kommer kontot ino franga att raderas.
  • Anvandare kan ick gripa skarmdumpar medans de anvander appen
  • Ange dina “dejting-intentioner”

Sammantaget bedomer vi att Badoos framtoning kvalitet ligger villi laga 2 av mojliga 5

  • Profilerna ar kanske detaljerade
  • Profilbilder befinner sig synliga for alla, alldeles gratis

Helhetsintrycket utav profilinformationen befinner si illa. At olikhet a andra dejtingsidor dar ni svarar villig fragor och gar genom personlighetstester sa kan ni hos Badoo endast uts dina intressen fran en bamse samt resli upprakning. Ni kan ick beskada medlemmarnas synpunk ifall amnen som religion, tristess etc.

Darfor att peppa tryta brukare att placera opp avta ultimata bilder och tata i tryta profiler sa har Badoo utformat e profilsystem. Ju hogre din menin befinner si desto hogre befinner sig din synlighet villig sjalva plattformen. Darfor at antrada fanga betyg fran andra nyttjar odla tvingas du fyll upp atminston 3 bilder fran dig allena. Andra anvandare sasom tittar din profil vi Encounters kan lat varder din framtoning.

Ehur framtoning menin befinner si vikta att avgora vem sasom ar popularast hos anvandarna itu plattformen sa baseras det fullstandig utifran anvandarens utseende eftersom andra brukare kan vardera de enbart genom att iaktt dina bilder, ocksa inte me att nodvandigtvis studera din imag. Ocksa tillsammans den noggranna verifieringsprocessen som tillhandahalls bruten Badoo sa kommer falska profiler att slyn vi sporadisk.

Det finns flera artiklar skrivna om exakt det ha pa nate. Endast 2-3 minuter postumt att ni bildat var granskning image odla fick vi 4 anslag forfragningar fran skild kvinns saso ville prat pa internet tillsammans oss. Det har befinner si världens hetaste och sexigaste kvinnor nagon mer eller mindre misstanksamt betende darfor att kontot nys skapats, inte med foto sam ingen information alls om personen bakanfo dent.

I enlighet med demografin sa vart forhallandet emella manliga och kvinnliga individer pa Badoo ar 2009 , tillsammans huvudsakligen man sasom tydligt dominerande. Villig senare epok har likval siffrorna andrats ett fraktion och fler kvinnliga profiler har skapats darborta ett mangd bruten dessa ar uppenbara falska profiler med mening att fresta ytterligare personer at plattformen. Kom ihag dock att profiler kan stallas in sa att dessa dessutom kan beskadas fran nix medlemmar. Det finns pa grund av flertal kvinnliga sa kallade “lock profiler” gallande Badoo tillsammans primara samt sluta syftet att attrahera hanar att bege sig tillsammans kungen webbplatsen darfor att internetsnack tillsamman dessa “kvinnliga” odl kallade brukare.

Bristen villig image anpassningar utfor det glasklart att Badoo befinner si ett plats stav korta omstandighet sam icke for mer serio typer fran forhallanden.

Plattformen lagger blaffig tyngd villig bilder och utseende meda saso kar asidosatter personliga asikter.Visst, det befinner si mojligt att selektera entusiasm sam det finns atskilliga olika rut dar n kan roja vagledning forsavitt de solo men do majoritete av dessa forsummas itu anvandarna darfor att dom ick befinner si obligatoriska.


Leave a Reply

Your email address will not be published.