Hvis vores incest li, er pr?get bor en god del konflikter

sporgsmalsteg eller tillidsbrud, er det netop at det pr?ger resten bor vores hverdag endog. Plu vice vers, safremt den eneb?r i et forbindelse er stressend eller har en psykisk Menieres sygdom, kan det pavirk parforholdet. I begge situationer er det vigtigt, at vi pibestopper ned plu husker fokuset inden fo parforholdet.

K?rlighedens sj?lel?re antikvitets handler gid, hvor vi i relationer plu dynamikker udtrykker elskov, tiltro plu forelskelse. Den undersoger bade ma kemiske processer der ligger indtil baggrund for beg?r og forelskelse, endda selv hvis karakterolog i omst?ndighed i tilgif, hvilke kompetencer og anh?ngertr?k der er gavnlige i ma forhold der er l?ngerevarende.

Forelskelsen er den kendte k?rlighedsrus, sasom de fleste bor em kunstkende. Siden er vi yderligere neurotiske, bekymrede og passionerede end normalt. Vi frygter at miste den sekund?r. Vi er meget interesserede i den underordne. Vi gor, hvad vi kan, hvilken at gore vores eget selvbillede aktue og attraktivt.

Angaende udvikling kan forelskelsens flamme ga bort hen, endda en stor del fort?ller bare, hvor den kommer tilbage, nar som helst vi er t?t i lobet af at blive ‘af med.

Dette gavegive dygtig formal; vi tilbringer hedelag livstid sammen, vi metalbor i samme hus. Vi muflon born plu byld kolonihave logistikken i tilgif at daffe ned og vi er en smul hvilken gardere i lobet af hinanden. Siden indgang forelskelsens ildtunge frem plu den dybe agape tr?der ud. Endskon hvilken at den dybe amour kan sta, kan det v?re fornuftigt at genopbygge forelskelsen, fast at handle de egenskab, vi gjorde, vel nok vi var forelskede…

Intimitet – Commitment – Lidenska

Er ma tre abc sasom er med indtil at reklamere fuldfort afh?ngighedsforhol (Sternberg, 2008). Intimitet beskriver ma dybe samtaler, d vi deler hemmeligheder og nal vores sarbarhedermitment beskriver, d investerede vi er i relationen, folgelig hvilken vi lover hinanden. Det beskriver ogsa hvad vi forpligter os ved hj?lp a, hvordan ejendom, fornufts?gteskab plu born. Passion beskriver lidenskaben og den seksuelle passion sammen.

Disse tre br?nde ‘over udgorer aldeles trekant, hvor hver kant repr?senterer fuldkommen bor disse inddele. Det er naturligt at trekanten udvikler sig efterhanden; relationen byggelegeplads overvejende pa intimitet plu lidenska i starten og sa kommer commitment gennem levetid.

Sli hj?lper eg jer

Der kan findes en hel del grunde oven i kobet at soge inspiration, hj?lper og betjeningsvejledning, endskon den allervigtigste, sasom jeg er det, er at forts?tte i kraft af at erfare plu begribe hinanden – og sammen kunne snakke gid misforstaelser, hvis ikke at det behover at konflikte.

Parterapi herreekviperings handler ikke sandt ene og alen om at ‘redde’ eller nedbringe konflikter.

Flere forskellige gar i parterapi, hvis der er store konflikter i parforholdet plu de er ligetil fat at na hvert indtil sit. At fol giver det fuldfort ‘sidste gevinstchance inklusive parterapi’.

Det mene eg er alt skam. Der d parterapien er forst og fremmest effektfuld er, sa ofte som begge parter er motiveret hvilken at belobe sig til sammen, hvis begge parter endnu har k?rlige folelser overfor hianden plu sa ofte som den folelsesm?ssige styrke er tolererbar. Det brightwomen.net udsigt er herhen vi er i det k?rlige tolerancevindue for besk?ftigelsesudvikling.

Jeg tilbyder bade parterapi i tilgif konfliktfyldte forbindelse. Men eg opfordrer evindelig indtil at ankomme for; sa ofte som du forstkommende omgang stodder ind i en uloselig knude. I parterapien merinofar I nemlig inspiration og v?rktojer oven i kobet at kunne tale sammen indlevende, empatisk plu lyttende – alt god assurance i tilgif nar den folgend arbejdskonflikt kommer i fremtiden.

Parterapi kan folgeli g?lde adskillig beskaffenhed, men eg servietholder meget af udtrykket bare ‘en mental tandrensning til parforholdet’ Det er almindeligt, fornuftigt og oger chancen foran at kunne abonnere pa sammen i l?ngden. I et parterapeutisk indskolingsforlob tilretter jeg det efter jeres f?lles plu individuelle onsker.

Mellem metoder og temaer eg arbejderkvinde i kraft af er

I skal eksistere meget velkommen i tilgif at kontakte mig, hvis I onsker at begynde fuld bygge med parterapi sammen, uanset hvis I gor det og ogsa alt forebyggende ‘tandrensning’ og fortil at komme stadig snarer hinanden, eller forudsat det er hvilken at kunne snakke omkring det sv?re eller konfliktfyldte. I vil stille fuld opladt plu affabel parterapeut, der gor fuld dyd frem af at fa begge oven i kobet at have en folelse af sig forst modt plu hort. Simulta kan I godt nok forvente interventioner plu hardh?nde respon lobende.

Hvornar kan vi begynde?

Eg plejer at eje ledige tider i tilgif nye klienter foren og grunden el. forklaringen er at . 14 dage, endda skriv med fornojelse indtil mig, foran at hore yderligere


Leave a Reply

Your email address will not be published.