Visas det gallande Facebook nar mi ansluter Tinder till Facebook?

Tinder ar en fran dom mer populara dejtingapparna sasom finns tillgangliga idag. Massa nyttjare vill spara anonymitet nar dom anvander Tinder -applikationen. Alldenstund programmet erbjuder brukare att logga in tillsamman Facebook -uppgifter kan ni undra ifall dina vanner alternativt stam kan kika din Tinder -aktivitet.

Forsavit du vill bevaka din okrankbarhe men ann anvander Facebook darfor att logga in befinner sig det mojligt. Saken dar arme artikeln kommer att dirigera dig vi Facebook- samt Tinder -forhallandet samt hurda ni kan betrygga din okrankbarhet.

Ni kan bruka Facebook darfor att konfigurera din Tinder -profil

Om ni ager laddat ne Tinder -appen av App Store alternativ Google Play -butiken uppmanas n att bilda ett konto sam logga in.

Tinder ger dig mojlighet att logga in tillsammans din Facebook -profil eller anvanda ditt telefonnummer darfor att registrera dig pro ett Tinder -konto.

Fordelarna med att protokollfora dig med Facebook

Att forbruka dina Facebook -uppgifter darfor at konfigurera din Tinder -app ager flera fordelar. A att lagra tidrym mot alldaglig access ar det lattare att sammanflata ditt Facebook -konto i din Tinder -app.

Brukare saso startar tryta Tinder -konton sasom nago extension bruten sitt Facebook -konto kommer att uppleva enklare inloggningar. I stallet darfor att bruka ditt telefonnummer darfor at logga in kungen programmet alltid du anvander det, kommer Facebook att anordna dig inloggad i appen.

Det ar aven lattare att konfigurera din profil tillsamman Facebook. Att begagna tidslinjefoton, profilbilder samt annan underrattelse ar mycket enklare om du skanke Tinder atkomst mo din Facebook -sida. Ni behover inte ange dina personuppgifter for hand igenom att alstra en konto pa detta metod. Facebook kommer att salufora all essentiell fakta mo ditt nya konto om du lankar dom tillsammans.

Flertal anvandare njuter av fordelarna tillsammans att begagna Facebook och Tinder sammanlagt. Fran enklare installation at enklare access sam till sam brightwomen.net varför inte prova detta tillsamman kontoaterstallning, att kombiner do ett par befinner sig saken da perfekta appharmonin.

Foruto fordelarna kan n betrycka dig darfor att forena din Facebook till en dejtingapp. Va hander om dina professionella kontakter och familjemedlemmar ser nagot sasom de ej bor? Hur sa ske forsavit dina Facebook -vanner tittar att ni anvander Tinder nar ni ville grepp din hantering fran dejtingappar privata?

Kommer dina Facebook -vanner att kanna till att du ar villig Tinder?

Tinder publicerar aldrig nagonting gallande din Facebook. Det finns inget fason forut dina Facebook -vanner att beskada din Tinder -profil a Facebook, skad de kan beskada att n anvander Tinder -appen.

Du bor pa grund av utfora marklig extra sakerhetsatgarder darfor att beskada at att ni bevarar din integritet betraffande din anvandning itu dejtingappar sasom Tinder genom ditt Facebook -konto.

Nar ni anvander Facebook darfor at logga in gallande Tinder ansluter du de tva apparna. Inte fri pa dina sekretessinstallningar kan dina Facebook -vanner eventuellt se din Tinder i dina anslutna appar. Ehur do ick tittar din dejtingprofil, kan det har framkalla grubbel stav somliga.

  1. Logga in gallande Facebook
  2. Klicka villig nedatpilen hogst upp mot moderat i din webblasare
  3. Klicka alternativ press gallande Installningar
  4. Valj ”Appar sam webbplatser”. Det har alternativ befinner si tillgangligt i menyn at vanster villig skarmen.
  5. Finn Tinder -appen i listan kvar appar sam webbplatser
  6. Klicka villig App Synlighet. Omedelbart kan ni valja din allman kungen Facebook. Det sakraste alternativet befinner si att kika at att ingen kan beskada det exklusive du. Det finns sannerligen ingen syfte att bevilja andra kika vilka appar du har registrerat dej darfor at bruka Facebook.

Om hela listan kvar dina appar befinner sig kopiost reslig befinner si det ett bra ide att sila ner saken dar at Aktiva appar. Det vill anfora stryka all appar a Facebook som n ick anvander for tillfalle.


Leave a Reply

Your email address will not be published.